Bestyrelsesuddannelse

Nu er der igen mulighed for at deltage på Fondsmæglerforeningens skræddersyede bestyrelsesuddannelse. I 2019 udbød foreningen i samarbejde med Finanssektorens Uddannelsescenter for første gang en bestyrelsesuddannelse målrettet fondsmæglerselskaber. Nu er vi klar til at udbyde uddannelsen igen, også denne gang i samarbejde med Finanssektorens Uddannelsescenter.

Uddannelsen er målrettet såvel nye som erfarne bestyrelsesmedlemmer. Fokus er på bestyrelsens perspektiv og er praksisnær, så du som deltager umiddelbart kan overføre læringen til eget bestyrelsesarbejde med konkrete eksempler på politikker og med vægt på 'best practice'.

Begge kursusdage afholdes hos Dansk Erhverv i København den 17. og 22. november. Prisen for deltagelse er 15.000 kr. for medlemmer af Fondsmæglerforeningen.

Du kan læse mere og tilmelde dig via følgende link