Rabataftaler

Rabataftale med Insight Events Denmark

Fondsmæglerforeningen har indgået en rabataftale med Insight​ Events Denmark, som giver medlemmer og netværkspartnere 20 % rabat på udvalgte konferencer.

I 2021 drejer det sig om følgende konferencer:

• Outsourcing og Cloud i den finansielle sektor den 28 april 2021
  • Financial compliance & Legal 2021 den 11-12. maj 2021
  • Selskabsret 2021 den 2.- 3. juni 2021
  • Liv & Pension den 14.- 15. september 2021
  • Cybersikkerhed i den finansielle sektor den 22-23. september 2021
  • Financial Risk 2021 december 2021 (datoen er ikke endelig fastlagt)

På konferencerne er der derudover grupperabat (3 for 2). Bemærk, at rabatter ikke kan kombineres.

For program, talere og tilmelding henvises til Insights Events' hjemmeside.

Rabatkoden kan oplyses ved henvendelse til Fondsmæglerforeningens sekretariat.

I øvrigt henvises til Michael Bering fra Insight Events (michael.bering@insightevents.dk eller +45 4195 1404).

Corona-information: Du kan trygt og sikkert tilmelde dig konferencen (videreformidlet fra Insigth Events)

"Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Derfor kan du og dine kollegaer trygt tilmelde jer konferencen.

Vi tager blandt andet følgende forholdsregler:

• Håndsprit tilgængelig ved ankomst og i alle lokaler
  • Altid minimum den påkrævede afstand mellem alle deltagere og indlægsholdere
  • Grundig rengøring af alle kontaktpunkter og overflader
  • Forplejning bliver serveret i henhold til retningslinjerne

Det er også muligt at tilmelde sig konferencerne digitalt med live stream:

Vælg selv, om du vil deltage på konferencen fysisk eller digitalt
Vi tilbyder nu, at du kan deltage digitalt eller fysisk. Det betyder, at du kan vælge den digitale konference og streame konferencen hjemmefra, fra kontoret, eller hvor du befinder dig. Du kan se alle indlæg live, og du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs – ligesom hvis du var til stede fysisk. Derudover får du også adgang til hele konferencen i 3 måneder bagefter, så du kan se det igen og igen eller på et senere tidspunkt.

Rabataftale med Arp Hansen Hotel Group

Fondsmæglerforeningen har indgået en rabataftale med Arp-Hansen Hotel Group, som giver medlemmer af Fondsmæglerforeningen adgang til at booke hotel og konferencepakker med 10 pct. rabat. Rabataftalen kan benyttes både i forbindelse med forretningsrejser og i private sammenhænge.

Rabataftalen omfatter bl.a. Tivoli Hotel, Copenhagen Island, Phoenix, Strand, The Square, Imperial, 71 Nyhavn – alle beliggende i centrum af København. Wakeup Copenhagen & Aarhus er også inkluderet i rabataftalen.

I forhold til konferencefaciliteter kan flere informationer findes her: https://www.arp-hansen.dk/moeder-og-konferencer. På konferencefaciliteterne kan der afholdes hydridmøder og konferencer, produktioner, webinarer, live streaming og optagelse af møder& konferencer, videokonferencer og satelit uplink.

Bookinglinks kan oplyses ved henvendelse til Fondsmæglerforeningens sekretariat.