Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Aktuelle nyheder - gå til medlemslogin for at læse hele nyheden

Fondsmæglerforeningens bestyrelsesuddannelse

Nu er der igen mulighed for at deltage på Fondsmæglerforeningens bestyrelsesuddannelse, der igen i år udbydes i samarbejde med Finanssektorens Uddannelsescenter. Deltagerne kan se frem til bl.a. at møde oplægsholdere fra Finanstilsynet, Deloitte, Kromann Reumert og EY. 

Uddannelsen afholdes over to kursusdage i november på Børsen i København. Læs mere under medlems medlemslogin.

Få rabat på events ved Insight Events - opdateret med events i 2022

Hjemmesiden er opdateret med nye events i 2021, hvor medlemmerne af Fondsmæglerforeningen kan opnå rabat ved tilmelding. Se under fanen "Rabataftale med Insight Events"​

Seneste kvartalsrapport fra Hvidvasksekretariatet

Hvidvasksekretariatet under SØIK har offentliggjort den seneste kvartalsrapport om hvidvask af udbytte fra kriminalitet på baggrund af underretninger om mistænkelige transaktioner og mistænkelig adfærd vedrørende fjerde kvartal 2020. Rapporten kan tilgås i sin helhed under ​medlemslogin. Rapporten er også sendt til de høringsinteresserede og medlemmerne af foreningens Complianceudvalg. 

Ny temaside for det nye EU-reguleringsregime for fondsmæglerselskaber under medlemslogin

Fondsmæglerforeningen har nu udarbejdet en tema-side under medlemslogin, hvor medlemmerne af Fondsmæglerforeningen altid kan gå ind og finde det seneste nye om Fondsmæglerforeningens arbejde i forbindelse med den danske implementering af EU-reguleringsregimet i dansk ret. Her kan der bl.a. læses om status, igangværende arbejde fra foreningens side og igangværende høringer. Sekretariatet kan som altid kontaktes på info@fondsmaeglerforeningen.dk, hvis medlemmer ønsker at modtage nyhedsbreve om relevante høringer og opdateringer bl.a. vedrørende de nye EU-regler for fondsmæglerselskaber.​

Du kan læse mere om status for Fondsmæglerforeningens arbejde med det nye EU-reguleringsregime for fondsmæglerselskaber på temasiden under medlemslogin. 

​​

Den danske Fondsmæglerforening

Slotsholmsgade 1
1216 København K 

CVR: 21278637

 

Telefon: 33 74 63 72

E-mail: ​info@fondsmaeglerforeningen.dk